Estefani Velasquez » Schedule

Schedule

Ms. Velasquez Schedule

2016-2017

Regular Schedule

 

PLC Days Schedule (Wednesday’s Only)

Time

Content

Duration

 

Time

Content

Duration

8:00 - 8:10

Lion Time

10 minutes

 

8:00 - 8:10

Lion Time

10 minutes

8:15 - 9:05

Activity

50 minutes

 

8:10 - 9:05

Writing 1

55 minutes

9:05 - 10:05

Writing 1

60 minutes

 

9:05 – 9:50

Science 1

45 minutes

10:05 - 11:00

Science 1

55 minutes

 

9:50 – 10:45

Writing 2

55 minutes

11:00 - 11:30

Writing 2

30 minutes

 

10:45 - 11:30

Science 2

45 minutes

11:30-12:00

Lunch

30 minutes

 

11:30-12:00

Lunch

30 minutes

12:00 - 12:30

Writing 2

30 minutes

 

12:00 - 12:55

Writing 3

55 minutes

12:30 - 1:25

Science 2

55 minutes

 

12:55 - 1:40

Science 3

45 minutes

1:25 - 2:25

Writing 3

60 minutes

 

1:40 - 2:30

Activity

50 minutes

2:25 - 3:20

Science 3

55 minutes

 

2:30 - 3:25

PLC Meeting

55 minutes

Block 1: 8:00A – 11:00A (Velasquez HR)

Block 2: 11:00A – 1:20P (Coleman’s HR)

Block 3: 1:25P – 3:25P (Jenkin’s HR)

 

Block 1: 8:00A – 9:50A (Velasquez HR)

Block 2: 9:50A – 11:30A (Coleman’s HR)

Block 3: 11:30A – 3:25P (Jenkin’s HR)